Op zoek naar een uitdagende baan in de thuiszorg?

Wij zijn op zoek naar versterking voor ons gezellige en enthousiaste team! Heb jij zin in een leerrijke en leuke baan als medewerker in de thuiszorg? Een baan waarin je samen met je collega’s de zorgbehoevenden weer wat van hun vertrouwde leven teruggeeft en waarin je zelfstandig kunt werken? Help jij graag mensen die het moeilijk hebben? Dan wil ZorgMee jou hebben!

Solliciteer direct

Wie zijn wij?

ZorgMee staat voor een persoonlijke zorgverlening op basis van de behoeften van de cliënt. Wij zijn een groeiende thuisorganisatie die voornamelijk in Amsterdam en omstreken werkt.
Bij ZorgMee kom je terecht in een organisatie die groot belang hecht aan gedrevenheid en professionaliteit. Zo kunnen we samen mensen helpen om het beste uit hun leven te halen, ongeacht wie ze zijn.
ZorgMee is een unieke plaats om te werken en leren. Wij stellen de zelfredzaamheid van de zorgvrager centraal. Op deze manier heb je een sterke persoonlijke impact op het leven van mensen en help je hen zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven.

Dit kun je van ZorgMee verwachten!

Z Korte lijnen

Bij ZorgMee kun je voor al je vragen terecht bij een coach die je krijgt. Als je ergens mee zit of feedback hebt dan heb je snel een gepast antwoord!

Z Gemotiveerd team

Ons personeel heeft een echte passie voor zorg, waar jij je direct in thuis zult voelen. Je komt terecht bij mensen waar je op kunt bouwen en vertrouwen.

Z Collegialiteit

Bij ZorgMee doen wij graag dingen samen. Onze collega’s zijn geïnteresseerd in elkaar en helpen elkaar wanneer dat nodig is.

Z Persoonlijke ontwikkeling

Wij zijn een organisatie die investeert in scholing en persoonlijke ontwikkeling. Bij ZorgMee krijg je alle ruimte om je professioneel te ontplooien.

Wat krijg je?

  • Bij ons krijg je 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Je ontvangt een reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
  • Bij ons heb je recht op een onregelmatigheidstoeslag.
  • Er zijn veel doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.
  • Wij betalen € 25,00 per maand mee aan je sportabonnement.
  • Gebruik van een elektrische fiets of een bedrijfsauto.

Wie zoeken we?

Zorg Mee zoekt gepassioneerde medewerkers die dicht bij de zorgaanvrager willen staan. Je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig op jouw manier zorg te verstrekken. Samen met een collega kun je dicht bij thuis in jouw buurt of in je wijk de zorg regelen.

Kun je zelfstandig werken, heb je sterke communicatievaardigheden en ben je flexibel? Haal je ook vervulling uit het verzorgen en verplegen van mensen en ben je probleemoplossend gericht?

Ben je ook in het bezit van een diploma Helpende Zorg en Welzijn, Verzorgende-IG of Verpleegkundige, dan willen we jou in ons team!

Heb jij het in je om te werken in de thuiszorg?

Wij hebben een beperkt aantal vacatures. Sollicitatiegesprekken plannen wij daarom in volgens de datum van invullen. Dit betekent dat als je vandaag nog je contactgegevens hieronder invult, wij je eerder kunnen contacteren en je dus de beste kans maakt op een interessante baan bij de leukste thuiszorg in Amsterdam!

Solliciteer direct