Verwijzers

ZorgMee werkt intensief samen met verwijzende organisaties zoals huisartsen, ziekenhuizen en andere zorgaanbieders. Heeft uw patiënt voor korte of langere tijd zorg en ondersteuning nodig? ZorgMee biedt uitkomst!

Uw patiënten kunnen bij ons terecht voor verpleging, verzorging, begeleiding en huishoudelijke hulp. Wij werken met kleine, professionele wijkteams. Zo kunnen mensen met zorg en ondersteuning van ZorgMee langer in hun eigen, vertrouwde omgeving blijven wonen.

Wij gaan met u als verwijzer in gesprek om op korte termijn met een passend antwoord op de zorgvraag te komen zodat de benodigde hulp zo snel mogelijk in werking gesteld kan worden.

ZorgMee biedt ondersteuning in de uitvoering van de indicatie. Wij hebben voldoende deskundig personeel op verschillende zorgvlakken dat voor u klaarstaat. Wij hebben geen wachtlijsten en kunnen dus met de indicatiestelling direct hulp verlenen aan uw zorgvrager.

Hoe regelt u thuiszorg via ZorgMee?

Als huisarts of als transferverpleegkundige in het ziekenhuis kunt u patiënten aanmelden voor thuiszorg van ZorgMee. Een telefoontje naar één van onze zorgcoördinatoren is genoeg. ZorgMee loopt vervolgens met u de procedure voor uw zorgvrager door. U kunt ons telefonisch bereiken via 020-244 28 28 of of via onderstaand contactformulier en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kom eens langs!

Heb je nog een vraag of wil je gewoon een gezicht zien? Bij ons kun je altijd bij ons langskomen en we hebben lekkere koffie en thee klaar staan.

Ons hoofdkantoor bevindt zich op de volgende lokatie:

Willem de Zwijgerlaan 350-II

1055 RD Amsterdam

020 244 2828

Kom in contact met ons

3 + 6 =