Verpleging

Wij bieden verpleging aan in opdracht van een arts door middel van een uitvoeringsverzoek. Het team van verpleegkundigen en verzorgenden staat klaar voor wond- en stomazorg, injecteren, bloedsuiker meten, medicatie uitzetten en toedienen, blaasspoelen en katheteriseren, sondevoeding geven, compressietherapie etc.

Daarnaast informeren onze medewerkers over chronische ziektes en aandoeningen zoals diabetes en COPD. Ook geven zij advies en instructie over medicijngebruik of het aanleren van voorbehouden verpleegtechnische handelingen.

De verpleging is gericht op herstel of het voorkomen van verergering van de aandoening of handicap. Het gaat daarbij om het uitvoeren van verpleegkundige handelingen en signalerende, begeleidende en voorlichtende taken zoals het oefenen in zelfzorg (leren injecteren of omgaan met zelfzorgapparatuur).

Onze wijkverpleegkundigen doen zelf de intake en indiceren uw zorgvraag. U heeft voor wijkverpleging geen CIZ-indicatie meer nodig. Ook uw huisarts, specialist of transferverpleegkundige kan de zorg bij onze wijkverpleegkundige aanvragen.

Meer weten?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over wat ZorgMee voor u kan betekenen? Neem dan contact op met onze zorgconsulent. Dit kan telefonisch via 020-244 28 28. Uiteraard kunt u uw vraag ook stellen via ons online aanmeldformulier.

Belafspraak met wijkverpleegkundige

U kunt een terugbelafspraak inplannen met de assistente als u de wijkverpleegkundige telefonisch wilt spreken. De assistente noteert uw gegevens en de aard van uw contact. Ze belt u dan zo snel mogelijk terug.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden bij ZorgMee? Verzend dan onderstaand formulier en wij maken zo spoedig mogelijk een afspraak met u.