Sociale kaart

Wellicht heeft u een hulpvraag die niet alleen uit ‘zorg’ bestaat, maar die ook betrekking heeft op het welzijn en de algehele gezondheid van uzelf of uw naaste. Om die reden zijn de zorgmedewerkers van ZorgMee bekend met de sociale kaart. De sociale kaart geeft een overzicht van voorzieningen en instanties in de gemeente waar u met uw hulpvraag terecht kunt. Ook is het mogelijk om in te zoomen op een bepaalde wijk, op voorzieningen of specifieke onderwerpen.

Klik hier voor de sociale kaart van Amsterdam.

Digitale Sociale Kaart (DiSK)

DiSK staat voor Digitale Sociale Kaart, een gebruiksvriendelijke catalogus op het gebied van zorg, welzijn, wonen, sociale activering, inkomen, opleiding en reïntegratie.

DiSK biedt een actueel overzicht van producten, activiteiten en organisaties in een gemeente, regio en/of provincie. DiSK richt zich op burgers en professionals. U vindt hier antwoorden op vragen over mantelzorgondersteuning, huishoudelijke hulp, verpleging, hulpmiddelen en meer. Mocht u niet het antwoord vinden dat u zoekt, neem dan telefonisch contact op met een van onze zorgcoördinatoren via 020-244 28 28.

Amsterdam, Almere, Utrechtse Heuvelrug, Muiden, Weesp, Wijdemeren

Over ons

020 244 2828

Willem de Zwijgerlaan 350, Etage 2, 1055 RD Amsterdam