Onze kwaliteit

ZorgMee staat voor kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening. Als cliënt kunt u altijd rekenen op uitstekende, veilige en verantwoorde zorg die toegespitst is op uw persoonlijke situatie.

Onze deskundige en professionele medewerkers (ver)zorgen, helpen, verplegen, steunen en begeleiden. Hierbij leven we opgestelde protocollen en richtlijnen nauwgezet na. Bovendien maken we voor iedere cliënt gebruik van een individueel zorgleefplan.

HKZ Keurmerk

Het keurmerk van Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) staat voor hoogwaardige kwaliteits- en veiligheidsnormen in ruim 30 branches in Zorg en Welzijn, onder andere verzorgingshuizen en thuiszorgorganisaties. Een organisatie met dit keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant centraal, en werkt voortdurend aan verbetering van de zorg- en dienstverlening. Het kwaliteitssysteem van ZorgMee voldoet aan alle normen en is HKZ-gecertificeerd. Deze belangrijke certificatie toont aan dat wij verantwoorde zorg op hoog niveau leveren.

Dit betekent dat thuiszorgorganisatie ZorgMee:

  • NDe zaken goed op orde heeft
  • NDe klant centraal stelt
  • NDe kwaliteit en zorg serieus neemt
  • NVoortdurend werkt aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening.

Meer weten over het HKZ-keurmerk? U kunt meer informatie vinden op de website van HKZ.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden bij ZorgMee? Verzend dan onderstaand formulier en wij maken zo spoedig mogelijk een afspraak met u.