Onze cliënten

Alle medewerkers en vrijwilligers van ZorgMee doen iedere dag hun uiterste best om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen en behoeftes van onze cliënten. Wij worden namelijk blij van tevreden cliënten die zich optimaal geholpen en ondersteund voelen.

Uiteraard staan wij altijd open voor suggesties ter verbetering van onze hulpverlening. Vandaar dat wij na de geboden zorg, hulp of begeleiding elke cliënt vragen om een klanttevredenheidsonderzoek in te vullen. Momenteel worden wij met een 8,9 beoordeeld en daar zijn wij heel trots op!

Ervaringen van onze cliënten

Jeannette, client sinds 24 maart 2017

“Iedereen bij ZorgMee is zeer betrokken, aardig, professioneel en betrouwbaar. Er is veel aandacht voor het persoonlijke, maar wel met een goede mix van professionaliteit. Verder is de communicatie met Astrid erg fijn, en is er altijd ruimte voor flexibiliteit qua tijden of activiteiten. Ik maak mij zeker minder zorgen over het welzijn van mijn ouders (want in goede handen!) en mijn ouders zijn zelf ook erg tevreden (want gezellig)!”

Albert, client sinds 8 september 2014

Mooie, warme en ondernemende thuiszorgorganisatie met oog voor de klant. Het is ook een moderne organisatie die ook open staat voor innovatieve diensten die ouderen en hun mantelzorgers kunnen ondersteunen. Met name mantelzorgers van ouderen met verder gevorderde dementie voelen een zware belasting en maken zich vaak grote zorgen. Een moderne organisatie als home instead biedt hun klanten niet alleen warme zorg maar levert ook nog eens nuttig advies van de mogelijkheden die innovatieve diensten bieden.