Begeleiding

Zijn er taken die u lastig vindt of heeft u hulp nodig in bepaalde situaties? Dan kunnen wij u op diverse vlakken begeleiden.

Onze professionele medewerkers nemen dan geen taken volledig uit handen, maar zullen u aanmoedigen om ze – met hulp of ondersteuning – zelfstandig uit te voeren. Denk hierbij aan hulp bij het innemen van medicijnen, het openen van post, het op orde brengen van administratieve zaken of het creëren van een ritme en regelmaat in uw leven. Wellicht dient u aangemoedigd te worden om dagelijks te douchen, om sociale contacten te onderhouden of om bepaalde vaardigheden aan te leren.

Meer weten?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over wat ZorgMee voor u kan betekenen? Neem dan contact op met onze zorgconsulent. Dit kan telefonisch via 020-244 28 28. Uiteraard kunt u uw vraag ook stellen via ons online aanmeldformulier.

Belafspraak met wijkverpleegkundige

U kunt een terugbelafspraak inplannen met de assistente als u de wijkverpleegkundige telefonisch wilt spreken. De assistente noteert uw gegevens en de aard van uw contact. Ze belt u dan zo snel mogelijk terug.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden bij ZorgMee? Verzend dan onderstaand formulier en wij maken zo spoedig mogelijk een afspraak met u.